Bedrijfsreportages



Als bedrijf of organisatie wilt u zich presenteren bij uw doelgroep. Goede foto’s in bijvoorbeeld een brochure of op uw website dragen bij aan de juiste beeldvorming bij uw (potentiële) klanten. Er zijn vele mogelijkheden, zoals vastleggen van producten, mensen, materieel en bedrijfsprocessen.

FotoStudio Ingrid Driessen weet welke invloed foto’s hebben op het beeld dat mensen hebben van uw bedrijf of organisatie. Samen bespreekt u waarvoor de foto’s bestemd zijn en wat u met de foto’s wilt bereiken, zodat de beelden hierop kunnen worden afgestemd.




Sjoerd van den Dam "ritueel begeleider bij uitvaart': 'Ik hoop dat nog veel mensen net zo tevreden zullen zijn over hun fotoshoot als ik tevreden ben met de foto's je van mij hebt gemaakt'.

Mevrouw Rob Persoon: "Making You Smile. Dat klopt helemaal na het bekijken van het fotoboek en de CD. In één woord Geweldig. Wat
mooi. We zijn heel blij met deze herinnering aan een prachtige dag. Bedankt voor je bijdrage aan het afscheid van Rob als burgemeester van Mook en Middelaar."

Tabby May: "Dit is ware vakfotografe en ik heb voor m'n muziek al met meer fotografen gewerkt die op zich allemaal goed werk afleverden, maar net niet zoals Ingrid dat kan. Je wilt haar echt een keer aan het werk hebben meegemaakt! Ingrid is echt een vakvrouw die de sfeer weet neer te zetten en precies op de juiste momenten iets weet te zeggen of doen waardoor ze exact datgene triggert, in de persoon die gefotografeerd wordt, wat voor die foto nodig is."