PortretfotografiePortretfotografie is een bijzondere vorm van fotografie. Niet alleen omdat er veel technische kennis is vereist voor een goede portretfoto, ook omdat het slagen van de fotoreportage grotendeels afhankelijk is van het contact tussen de fotograaf en degene die wordt gefotografeerd. Belangstelling tonen en een goed gevoel voor mensen zijn daarom erg belangrijk voor een portretfotograaf.

FotoStudio Ingrid Driessen neemt de tijd voor degene die wordt gefotografeerd en stelt mensen op hun gemak. Door iemand op de juiste wijze te benaderen en oprecht geïnteresseerd te zijn komt de echte persoonlijkheid van de geportretteerde naar boven en kan deze in beelden worden vastgelegd.
 

Marty  S.: "Ingrid heb ik ontmoet op de Open Coffee Horst a.d. Maas waar zij een presentatie gaf. Na afloop kon iedereen een profielfoto laten maken voor Linkedin. Dit beviel mij zo goed dat ik met mijn gezin een familiereportage bij haar heb gemaakt. Een fotoshooting van 3 uur waar haar professionaliteit nog meer indruk op mij maakte. Een vrouw die precies weet wat je verwacht als je bij haar in de studio bent."

Angelique vd V: Ik ben zeeeeer tevreden over je foto's, niet gedacht dat het zo mooi zou worden!! Bedankt voor je geduld en voor je vakkundig werk.

Marion: WOW!!! Dat is wat wij allemaal dachten toen we die mooie foto van onze kinderen uit het papier haalden. Echt prachtig. We zijn zo blij dat we dit gedaan hebben, en blij met je advies over maat en lijst. En bovenal met je fotowerk! Hij hangt prachtig aan de muur te pronken. Verder hebben we genoten van die zondagmiddag tijdens de fotoshoot. Bedankt!  

Teun:
"Pap en mam zijn echt super blij met de foto van Evi en mij. Hij is echt super mooi geworden! Echt bedankt!"


Ruth M.: "Mijn complimenten voor de foto's. Ze zijn echt mooi geworden. Het was moeilijk kiezen uit zoveel moois. 

Natascha: "Quality has a name!
Fotostudio Ingrid Driessen"

Carin Boskamp: "Ingrid is een geweldige fotografe, die tijd voor je heeft om een fantastische reportage te maken, een die klinkt als een klok. Ze is geweldig!!"