HuwelijksfotografieHet moet de mooiste dag van je leven worden! Dat heb je voor ogen als je denkt aan de dag dat je gaat trouwen met je geliefde. Hoe mooi die dag ook wordt en hoe bewust je alles ook meemaakt, toch beleef je je trouwdag in een soort roes.
FotoStudio Ingrid Driessen vertelt in mooie beelden het verhaal van jullie bruiloft, zodat jullie deze mooie dag keer op keer opnieuw beleven.

Zo persoonlijk als jullie dag is, zo persoonlijk is ook de bruidsreportage! Ingrid Driessen heeft veel ervaring in de omgang met mensen waarbij haar kracht is om snel het juiste gevoel te pakken. Terwijl zij fotografeert, kunnen jullie gewoon lekker jezelf zijn. Ook jullie gasten worden niet vergeten.

Uiteraard kan FotoStudio Ingrid Driessen jullie foto’s bundelen in een speciaal voor jullie samengesteld luxe fotoalbum of digitaal fotoboek. Willen jullie op de uitnodigingen en/of bedankjes een foto verwerken? Ook daarin biedt FotoStudio Ingrid Driessen tal van mogelijkheden.


Gerti Weijs-Tissen: "wat zijn de foto's toch prachtig geworden, we genieten er steeds opnieuw weer van. Dank je wel voor dit mooie aandenken aan een prachtige dag!"

Natascha Nijhuis: "Groot gedeelte van onze trouwfoto's binnen.. Ontzettend leuk om de dag opnieuw, opnieuw en opnieuw, te beleven! Ingrid heeft de sfeer perfect weten te vangen! Top!"

Ons trouwalbum opgehaald... WOW! Een album met niet slechts 1 of 2 pareltjes, maar een hele parelketting!!
Wat een pracht reportage heeft Ingrid af weten te leveren! #ikbenfan


Michelle Arts: 'Wauw net terug van Ingrid, wat zijn ze mooi geworden. Helemaal trots, nu aan het nagenieten.'